14 aug 2011

It is show time!

Gepost door Dennis

Gisteren was de laatste officeele dag van de road to cedar point reis. Vandaag kon je er bij boeken als je dat wilde. Bijna iedereen had dit gedaan.

We hebben eerst alweer rustig aan gedaan. Dit keer doormiddel van uit te slapen ipv vroeg op en weer terug naar bed te gaan. Waarna we heerlijk rustig aan hadden gedaan. Om 2 uur hadden we met een groot deel van de overgebleven groep afgesproken om bij het japans restaurant in het hotel te gaan lunchen.

De lunch was geweldig. Een kok die aan tafel er een hele show van maakte! Het eten was ook het beste wat we in tijden hadden gehad. Eindelijk eens geen hamburgers, hotdogs of ander park voedsel.

Na de lunch besloten we toch maar het park in te gaan. Onder het motto als we er toch zijn. Werner moest nog 1 credit hebben. Deze hebben we gedaan. Waarna het tijd was om eens shows te gaan kijken.

We hebben 3 shows gekeken. All extreme wheels, een extreme sports show. Tropical heath island beat, live zang in een saloon. Rockin’ the point, oude rock classics uit de jaren tachtig. Vooral de show in de saloon was geweldig. De keyboard speler was te grappig voor woorden. Hij was compleet in zn eigen wereld en trekte allerlij rare gezichten.

Na ons rondje shows, zijn we rustig naar het hotel gegaan. Wat gegeten en gedronken. De koffer opnieuw ingepakt. En nu slapen. Morgen ochtend vroeg met de bus naar het vliegveld. Daar staat een huur auto voor ons klaar om nog 3 kleine parkjes te doen.

Laat een Reactie achter

Bericht:

*