13 aug 2011

Relaxing and having fun

Gepost door Dennis

Na een dag als gisteren. Maar vooral na de reis die wij gemaakt hebben. Was het tijd om een dagje rustig aan te doen.

Alleen was er een probleem. Om 7:30 werden we verwacht in de lobby voor een behind de scenes tour van millennium force. De avond er voor was het erg laat geworden. Dus iedereen was compleet dood. Ondanks dat was het een leuke tour.

Toen de tour afgelopen was waren wij als aller eerste in het park. We hebben 2 attracties gedaan. Om daarna tot de conclussie te komen dat we te moe waren. En zijn we maar terug gegaan naar de hotel kamer. Heerlijk relaxen. Het hotel licht namelijk naast het park.

In de avond na het diner was het tijd voor een potje karten en mini golf. Het karten was erg leuk. Een aantal die 21 waren werd gevraagt om hun id. Terwijl de minimale leeftijd voor het karten 16 jaar was.

Toen we een heath hadden gedaan was het tijd voor de mini golf. Niet zo maar mini golf. Maar no rule mini golf. Vals spellen kan niet. Waardoor het geweldige acties opleverde.

Tegen de tijd dat we klaar waren met de mini golf was het al over 9 uur. Om 10 uur begon onze ERT op millennium force. Eerst nog een ritje top thrill dragster gedaan. Waarna we na de ERT gingen. Altijd leuk! Ze draaide 3 treinen voor ons, terwijl we er 2 nog niet eens gevult konden houden.

Morgen is onze laatste en waarschijnlijk ook drukste dag in cedar point. We zullen het zien. We gaan er in iedergeval van genieten!

Laat een Reactie achter

Bericht:

*