10 aug 2011

Comando style

Gepost door Dennis

Na kennywood by night. Was het weer tijd voor een ochtend en middag daar. Er werd veel regen voorspeld maar we hoopte op het beste.

Eenmaal aangekomen bij het park was het nog droog. We hadden ERT op racer, skyrocket en thunderbolt. Als eerste racer. Een race achtbaan die uit 1 baan bestaat ipv 2 erg leuk! Tijdens het eerste ritje begon het te regenen. En het werd alleen maar erger.

Op naar sky rocket. Normaal draait deze nooit in de regen. Dus we waren voorbereid voor het ergste. Maar ze draaide hem in de regen special voor ons. Alleen iedereen had zo iets van we are stupid. Doorweekt maar we hadden de credit.

Het werd wat droger en we gingen naar thunderbolt. Normaal draaien ze deze in de regen, alleen schoot hij door vandaag. Dus we kregen exterminator de indoor mouse.

Na de ERT nog aantal uur rustig het park gedaan. De laatste credit gehaald toen thunderbolt open ging. Rond 3 uur gingen we weg met de bus voor de 3de van de 4 verrassingen. ERT op de Beast in kings island.

We waren er een uur te vroeg. Dus we mochten al het park in. Het leek druk. Maar viel heel erg mee. Binnen 1 uur 4 achtbanen kunnen doen. De rijen vielen mee. Dus we konden snel door het park zodat we vandaag een stuk relaxere dag hebben.

De ert op de beast was geweldig! Alleen de baan was vaag. Maar zo geweldig! Nu opweg naar het park! ERT op diamond back!

Laat een Reactie achter

Bericht:

*