11 aug 2011

We zijn in Cedar Point!

Gepost door Dennis

We zijn er! Cedar point! Vanuit ons raam kunnen we top thrill dragster zien staan. Maar voordat we hier aankwamen hebben we eerst nog een lange dag gehad.

Na gisteren avond in comando stijl kings island gedaan te hebben. Konden we vandaag redeljk op ons gemak de rest van het park doen. We begonnen met ERT op diamondback. Ze draaide deze met 3 treinen. Wat in hield dat er meer plaatsen waren dan mensen. Altijd fijn!

Halverwege de ERT werd ons verteld dat we de great pumpkin coaster ook mochten doen voor park opening. Dit hield in dat we deze kiddie credit gingen halen! Zonder een kind te hoeven stelen. Iedereen was blij! Z’n lange rij met volwassenen voor een kiddie coaster hadden ze nog nooit gezien.

Het was 10 uur. Het volks lied werd in het park gedraait. Daarna mochten we verder het park in. We moesten nog 5 credits. Op advies van Robb hadden we een bepaalde volgorde aangehouden. Dat werkte perfect. Waardoor onze wachttijden bij de attracties zonder fast lane geminimaliseerd waren.

Je zal wel denken fast lane? Yes het patk heeft sinds 2 weken een soort betaald voordring systeem. Natuurlijk hadden we deze er weer bij zitten. Alleen was het nog onduidelijk hoe alles werkte. Als eerste werd gezegt pas geldig vanaf 12 uur. Maar wat bleek, ze waren de hele dag onbeperkt geldig bij een aantal grote attracties. Ideaal!

We hadden bijna alles gedaan op 2 achtbanen voor de lunch. Maar we maakte ons daar niet echt druk om en zijn relaxed gaan lunchen. Na de lunch hadden we namelijk een photo back tour van the beast en daimond back. Altijd leuk om achter de schermen te kijken en zo dicht bij de baan te komen. Bij the beast wachte een mede werker ons op. Deze medewerker werkte mee aan het bouwen en berekenen van the beast. Erg leuk om te horen.

Na de tours onze laatste 2 credits gehaald en een beetje gerelaxed in het park. Waarna we om half 5 weg redn. Na ongeveer 2 uur rijden dacht iedereen we zijn nu bij de locatie waar we gaan eten. Maar niets is minder waar.

We stonden in de parkeerplaats van een dierentuin. Op de parkeerplaats red de bus nog bijna een aantal eenden aan. Tja ze stonden in de weg voor een credit. Maar hier was 1 houten achtbaan (tje). Iedereen snel naar binnen credit binnen halen en terug naar de bus. Deze achtbaan is de oudste in ohio.

Weer een extra credit binnen. Daarna eten bij carrabanna’s net als vorige week. Erg gezellig. Leuke is dat de gene die de menu kaarten voor dit restaurant keten ook mee was met de reis.

Een aantal uur verder zijn we dan bij cedar point. Who! Wat lijkt het groot als je er voorbij rijdt. Helaas hebben we geen internet in onze kamer. Dus komende dagen zullen het hier tekst berichteen zijn, waae ik later de foto’s aan toe voeg.

Laat een Reactie achter

Bericht:

*