9 aug 2011

The Revange of the AngryBirds

Gepost door Dennis

Vanochtend vertrokken we na 3 nachten in een en het zelfde hotel. Het was weer bagage in de bus doen en op naar Dorney Park. Na een korte bus rit kwamen we aan bij Dorney Park. Een Cedar Fair park. We hadden een half uur ERT op zowel Hydra als Tylon. 2 B&M achtbanen. Beide draaiend met 2 treinen op dit moment. Wat in hield dat je overal in kon stappen waar je wilde.

ERT op Hydra... 2 Treinen geen wachtrijen

Tylon is een geweldige inverted coaster. Soepel maar toch intens. Hydra daar in tegen was een stuk minder. Na een aantal ritjes op beide achtbanen was het tijd om de wilde muis te doen. Voordat het normale publiek bij deze achtbaan kwam. Bij de wilde muis mochten maar 2 volwassenen per karretje. Waardoor de wachtrij al snel lang werd.

Dorney Park was zo goed als uit gestorven. Het pretpark gedeelte teminste. Het water park was een gekkenhuis. We hebben alle achtbanen gedaan. En daarna heerlijk rustig aan gedaan. Beetje rond gehangen in het park. Wat andere attracties gedaan zoals Demon Drop. Een eerste generatie drop tower. Wat een geweldige machine. Erg fijn om te doen.

Bij onze entree bewijzen hadden we een dining plan zitten. Wat inhield dat we een complete lunch en snack kregen. Heerlijk een Subway gegeten. Eindelijk weer eens wat anders als Hotdogs en Hamburgers.

Na 5 uurtjes dorney park moesten we al weer weg. De bus zou vertrekken om 3 uur. Wat op ons programma stond was een 9 uur durende bus reis. Iets wat nooit zou kunnen, maximaal 5 uur. Wat bleek is dat we alvast een paar uurtjes naar Kennywood gingen. Voor ERT op Phantoms Revange. En natuurlijk een paar uurtjes park als we op tijd zouden zijn.

Park open tot 10:30 dan begint ERT!

We hadden een lange bus rit voor de boeg. De bus rit verliep voor het eerste gedeelte heel erg rustig. Na snacktime, wat video’s kijken en een korte stop begon iedereen beetje wakker te worden. Ook de kids die mee waren op de reis. Zij hadden in Dorney Park een stel AngryBirds gewonnen. Deze werden eerst bij ons in de eerste paar rijen rond gegooid. Maar op een gegeven moment gingen deze doro de hele bus. Een real life AngryBirds gevecht.

Aangekomen in Kennywood zagen we dat het park tot half 11 open was. We hebben heerlijk een paar uurtjes park gedaan. Genoten van alle attracties en de ERT op Phantoms Revange. Daarna terug naar het hotel voor morgen weer 5 uurtjes naar Kennywood met ERT op 3 bane.

Laat een Reactie achter

Bericht:

*