8 aug 2011

Racing to the 300

Gepost door Dennis

Zo we zijn weer terug in het hotel. Het is nu half 1. Na een lange dag in Hershey Park. Wat een heerlijke dag ondanks de vele regen. Vandaag was weer een Bash dag. Wat in hield dat deze open was voor alle leden van themepark review. Maar hierdoor kregen we wel veel meer extra’s.

Afgelopen nacht had het zo ontzettend hard geregend dat het halve park onder water heeft gestaan. Hierdoor was helaas de roller soaker niet open. Verder deed alles het in het park. In de morgen hadden we 1 uur ERT op Fahrenheit en Stormrunner. 2 intamin banen. Al was Stormrunner vele malen beter dan Fahrenheit.

Backstage tour

Na de ERT mocht iedereen die wilde mee op een backstage tour in het technische dienst gebouw van Hershey Park. Damn wat was deze groot vergeleken met wat je ziet bijvoorbeeld bij andere parken. Ze hadden voor alle afdelingen een complete hal die ze konden gebruiken.

Verder heerlijk dagje in het park een georganiseerde lunch. Maar helaas hadden we tijdens de dag wel geregeld regen. De regen zorgde er voor dat het park zijn attracties allemaal dicht doet tot de regen weer over is. Dit waren gelukkig maar korte buien. Dus ging alles daarna steeds snel weer open.

Bij de lunch werden er weer spelletjes gespeeld en dingen weg gegeven. Zoals Backstage tours voor de hydorlic kamer van Stormrunner. Zowel Werner als ik hadden mazzel om hier een kaartje voor te bemachtigen. Wat was dat tof om te zien. Helaas mochten er binnen geen foto’s gemaakt worden.

Sidewinder, coaster nummer 300

Vandaag heb ik eindelijk het aantal van 300 verschillende achtbanen gehaald. Dit was de Sidewinder een boomrang. Stukje Nederlands Trots met de nieuwe vekoma treinen wat het gelukkig een stuk aangenamer maakt.

Hershey Park komt oorspronkelijk van de Hershey Chocolade. Naast het park staat ook een van de fabrieken. Vroeger werd hier een tourĀ  in gegeven. Maar dit kon het park niet aan. Dus hebben ze een speciaal gebouw voor bij het park gebouwd. In in dit gebouw zat een darkride die verteld over hoe de chocolade gemaakt wordt. Het was zo intressant dat Werner zelfs in slaap viel. Maar opzich best leuk! Achteraf kreeg je gratis chocolade om te proeven.

S’avonds hadden wij nog 1 uur ERT op Wild Cat, Wild Mouse en Lightning racer. Vooral de laatste was erg gezellig. Want het werd echt een race en iedereen probeerde te winnen bij deze racing coaster. Vooral grappig hoe mensen werden geronseld voor de treinen.

Laat een Reactie achter

Bericht:

*