1 aug 2011

Don’t miss the bus!

Gepost door Dennis

Zo vanochtend maar een blog schrijven ipv gisteren avond. We zitten nu in de bus te wachten om naar Canobie te gaan.

Werner op Orient Express

Gisteren was een rustig dag na de bash in Six Flags New England. Als eerste hadden we een rit van 2 1/2 uur. Tijdens deze rit hebben we een dvd zitten kijken. Themepark review had zelf een dvd gemaakt met allerlij verschillende dingen er op. Van coaster video’s tot aan tv programma’s. Van south park tot hells kitchen. Ook een amerikaanse tv serie genaamd baggage. Wat een dating show is waar de kandidaten hun slechtste dingen moeten vertellen… Erg leuk!

Na de bus rit gingen we met zn alle eten bij een restaurant genaamt jimmy the greek! Iedereen kreeg een tegoed van 25 dollar voor lunch. Hiermee kon je bestellen wat je wilde. Dit duurde wel even voordat 88 mensen hadden gegeten.

Toen iedereen zn lunch op had zijn we verder gegaan naar playland. Een klein parkje aan zee genaamd playland. Met 2 coasters. We hadden hier 1 1/2 uur. Natuurlijk was iedereen snel klaar. Nadat we onze credits binnen hadden hebben we nog even een stukje gelopen naar de pier en over het strand. Erg leuk zn park dicht bij het strand, later in de reis hebben we nog een echt pier park.

Wild Mouse of Funtown

We moesten allemaal om 4 uur bij de bus zijn. Wat nog best moeilijk was omdat er een band door de straat kwam. Bijna iedereen heeft het gehaald. 1 persoon had hem gemist en die hebben ze zelfs achter gelaten. Want je moet optijd zijn voor de bus. Dat is de enige regel. Gelukkig voor hem was het maar 15 minuten met de bus.

Na de korte bus rit kwamen we aan bij funtouwn / splashtown. We hebben eerst met een aantal het waterpark gedaan. Paar glijbanen om een beetje afgekoeld. En daarna het park in gegaan.

Het park was erg klein! Had geweldige water spuiten bij de boomstammetjes! We hebben een aantal van de groep compleet doorweekt gemaakt. Toen de dinner vouchers ingelevert en de coasters binnen gehaald.

S’avonds hadden we nog ERT op excalibur. Een leuke kleine houte achtbaan. Ze wilde eigenlijk pass the sword spelen. Alleen werd dat verboden door het park. Na een uurtje op de achtbaan zijn we rustig naar het hotel gegaan. Bij de hotel was een bar in de buurt. Waar we met een aantal nog een drankje hebben gedaan. Erg gezellig.

Vandaag word een lange dag. We hebben nu eerst een uur ERT op 2 achtbanen. Daarna nog tot half 4 want dan vertrekt ook echt de bus na canada!

Laat een Reactie achter

Bericht:

*