31 jul 2011

Bizarro bash in Six Flags New England

Gepost door Dennis

We zijn nu een week op reis. En hebben het gevoel alsof alles pas net begonnen is. Wat ook waar is voor de Themepark review reis. Vandaag was Six Flags New England aan de beurt. Deze dag was open voor alle leden van Themepark Review omdat het een Bash event was. We waren in het totaal met 200 man. Dit viel uit eindelijk best mee tijdens de ERT.

Batman

Wanneer we het park binnen kwamen viel het ons op dat het park er best netjes uit zag. Vooral voor een Six Flags park! Eenmaal aangekomen in het park hadden we gelijk ERT op 3 achtbanen. Batman the Dark night, Gotham City (bla bla bla…) and Bizarro. Dit was van 9 tot 10 uur. Heerlijk om wakker te worden. Daarna gingen we naar het water park. Het was 35 graden buiten dus erg fijn. Het waterpark gedeelte van het park zou eigenlijk pas om 11 uur open gaan. Maar voor ons om 10 uur. We hebben de 2 grootste glijbanen gedaan, waaronder een aqua coaster. Beter begin van een dag kan je niet hebben.

Bij het waterpark kregen we ook gelijk een q-bot gold uitgereikt. We kregen de gold versie, dit houd in dat de wachtrij verkort wordt met 75%. We hadden deze echt nodig vandaag. Want het park was extreem druk. Maar met de q-bot vield het best mee en hadden we zo onze bingo binnen. Zelfs de kiddie coasters mochten we doen. Dus het is weer +10 🙂

Rond half 1 was het lunch tijd. Weer op zijn Themepark review’s. Dus een Amerikaanse lunch met hamburgers, hotdogs, pasta salade en gratis frisdrank of bier. Erg gezellig. Tijdens de lunch was er een Q&A met het management van het park en daarna een potje TPR Quest. Waar het de bedoeling was voor 10 mensen om spullen te halen bij mensen in de groep. Wie dit het snelste deed won een prijs.

Bizarro

 

Tijdens de dag zelf waren er zoveel grappige dingen gebeurt eigenlijk te veel om op te noemen. We waren tot 3 keer toe aangezien voor personeel. Personeel was hun complete kassa lade uit hun kassa laten vallen. Bij de radio zender in het park in de studio gestaan. En bij de cyclone achtbaan een medewerker die 6 rondjes redde ipv de 30 die hij normaal binnen een bepaalde tijd moest doen.

We hebben zeker veel lol gehad in Six Flags New England. S’avonds hadden we nog ERT van 22:30 t/m 23:45 op Bizarro en de wilde muis. Bizarro is geweldig s’avonds, vooral als je muziek het doet. Op de wilde muis hielden ze een cup holding contest ook altijd leuk.

Na de ERT werden we terug gebracht naar het hotel. Morgen wordt het weer een lange dag. Playland en Fun town/ splash town. Nog even kijken of we het water park gaan doen. Wat helemaal af hangt van de drukte en het weer.

Laat een Reactie achter

Bericht:

*