30 jul 2011

Het toverwoord van vandaag is hout!

Gepost door Dennis

Vandaag was onze eerste officele trip dag. Quassy en Lake Compounce stonden op het programma. Het was optijd opstaan, want iedereen moest om negen uur uitgechecked zijn en in de bus zitten. Tot iedereens grote verbazing was iedereen zelfs te vroeg dus konden we eerder vertrekken.

Wooden Warrior

Na een rit van ongeveer een uurtje kwamen we aan bij Quassy amusement park. Een klein familie parkje waar ze een geweldige kleine houten achtbaan hadden neer gezet met timberliner treintjes. Een goede reden om daar naartoe te gaan. De baan was onverwacht leuk. En zo iets als solden warrior zal niet misstaan in menig klein Nederlands park.

Veder hebben we in het park onze bingo gehaald door de Kiddie coaster te doen. In het park hadden we ook een typisch Amerikaanse lunch… Hotdogs, hamburgers, kip & salade. Bij deze lunch werd ook al bier geserveerd. Dit was de langste rij van het park. Bij de lunch kregen we ook een stuk hout van de wooden warrior en kaartjes voor een boottochtje en een ijsje. We hebben ons goed vermaakt in Quassy!

Op naar Lake Compounce! Het was een rit van 30 minuten. Het weer was erg grijs maar dat mocht de pret niet drukken. We gingen het park in. De meeste mensen gewapend met hun boomrang survival kit. Eerst de boomrang genaamd zoomrang gedaan. Onverwacht goed voor een boomrang met standaard treintjes.

Daarna rustig de rest van het park bekeken. Een erg mooi en gezellig parkje. Met een aantal geweldige attracties zo als boulder dash en de s&s swing. Boulder dash is een houten achtbaan die tegen een berg aan gebouwd is. Dicht bij de grond en z’n snelheid bijna niet verliest. In Lake Compounce hebben we rustig aan gedaan. Zelfs tijd genomen om een illusie show te kijken. Ik werd zelf op een gegeven moment uit het publiek gevraagd om mee te doen. Wat altijd wel grappig is!

Boulder dash

Voor avond eten was ons welkoms diner. Een grote barbecue, waar ook weer bier bij zat. Vele van de groep waren redelijk aangeschoten. Het was erg gezellig, en veel nieuwe mensen leren kennen. Na de barbecue de laatste andere attracties gedaan en fried oreo’s geprobeerd. Wat uit eindelijk meer een oliebol was met een zacht chocolade koekje van binnen. Iedereen had deze harder verwacht.

Daarna was het ert tijd. Themepark review had special geregeld dat de Kiddie coaster ook open was, zodat iedereen zijn bingo kon halen. Daarna naar boulder dash. Voor een uur lang in het donker. Wat een baan! Hij ging alleen maar sneller en sneller! Werner had het na een rit je al wel gezien. Ik ben door gegaan tot het einde! Ik voel het nu wel, maar ach we hebben lol gehad.

Na de ert waren we precies optijd in de bus! En zijn we naar het hotel gebracht. Nu maar eens slapen. Morgen Bizarro bash! Een Amerikaanse fan dag! Ik ben benieuwd!

Laat een Reactie achter

Bericht:

*