6 aug 2011

Zon, zee achtbaan & een verrassing

Gepost door Dennis

Na onze late aankomst in Atlantic city en een rondje door het hotel gelopen te hebben. Was het snel tijd om te slapen! We hadden nog maar 6 uur tot de bus weer zou vertrekken. Dus hoogstens 5 uur in ons geval 4 uur slaap.

De nacht was kort. Maar er stond een redelijk rustig dagje op het programma. Morey’s Piers! Drie grote pieren een uurtje van Atlantic city. Als eerste mochten we naar de water parken. Ze hadden er twee. Op twee van de 3 pieren aan het einde. Heerlijk om af te koelen aan het begin van de dag.

Naast deze water parken heeft Morey’s Piers ook een aantal andere intersante attracties. Alleen waren de achtbanen een stuk minder. We hadden een uur ERT hun SLC met nieuwe beugels. Gelukkig hadden ze deze nu kom je er nog levend uit. Op moment als ze de oude treintjes zouden hebben zal deze baan nog meer pijn doen.
Gelijkertijd hadden we ERT op It. Hun kmg afterburner. Een park versie met alleen een lapbar. Wat was dat ding goed! Geweldig om zo vrij te zitten.
Over It zelf. Het park maakte zo veel mogelijk grapjes over de naam. Thus is It. When you ride it. Please exit it. Ga zo maar door. Ze hadden er zelfs tshirts van.

Op een van de 3 pieren stond een groot schip genaamd ghost ship. Dit was een voormalige mini golf die ze om hadden gebouwd naar spookhuis. Netzo als je in walibi ziet met halloween. Wat was het leuk om deze te doen. Er zaten een aantal goede scares in. Het huis had natuurlijk een scheeps thema. Wat ze heel erg goed hadden gedaan. Voor Ghost Ship hadden ze zelfs een prijs gewonnen.
Na ons bezoek aan ghost ship. Kregen we daar een backstage tour. Op dit moment stonden er 14 acteurs in. Ze hadden heel veel veranderd met vorig seizoen. Zo als mensen nu wel aanraken, waardoor hij intenser is geworden. Het is altijd leuk om over spookhuizen te praten, maar zal niet door blijven gaan. Maar probeer als ik terug kom een artiekel hier over op Halloween.nl te plaatsen.

Op de 3de pier stond nog een houten achtbaan. Genaamd de great white. Maar zo geweldig is die niet. Eerder pijnlijk. Maar we hebben hem een aantal keer gedaan. En het was alweer tijd om de bus naar het hotel te nemen.

Onderweg zouden we ergens gaan stoppen voor eten. Ons werd niets verteld daarover. Normaal is dat wel bekend. Maar dit keer werd er geheimzinnig gedaan vreemt. Op het moment dat de afslag werd genomen en het wel heel lang duurde voordat we stopte begon het heel erg verdacht te worden. We stopte uit eindelijk bij clenton (of zo iets) amusement park. Waar 1 achtbaan staat. Noh wel en houten genaamd Hell Cat. Iedereen kon snel een ritje doen, en in de picknick area stond weer een diner voor ons geserveerd. Wat en verrassing weer een bonus credit!

Nu snel wat bij slapen zodat morgen weer helemaal wakker ben! Want morgen gaan we naar knoebels en een andere verrassing!

Laat een Reactie achter

Bericht:

*