4 aug 2011

Wachtrij bij de uitgang langer als de normale wachtrij?

Gepost door Dennis

Vandaag was het dan zo ver. De laaste dag van de North East trip. The Great Escape stond op het programma. Een park wat deel uit maakt van de Six Flags Familie, maar daar later meer over.

The Great Escape

Het was vandaag een vroege dag, om half 9 moest iedereen in de bus zitten om om 9 uur bij het park te staan voor de ERT. Gelukkig was het maar een paar minuten rijden. We kwamen bij het park aan en onze eerste gedachte was whoh nice! We hadden totaal niet verwacht dat dit park er zo netjes uit zou zien.

Het park maakt net zo als La Ronde deel uit van de Six Flags familie. Maar in tegenstelling tot la Ronde ziet dit park er wel goed uit! We kregen eerst weer een stapel polsbandjes die we om moesten doen, waarna wij het park in konden.

We hadden van 9 tot 10 uur ERT op de Comet. Een oude houten achtbaan. Om bij de Comet aan te komen moesten we eerst naar het einde van het park lopen. Wat een onverwacht prettig parkje. Helemaal naar de ervaringen met Six Flags van gisteren.

De Comet is een oude achtbaan. Ik had weinig van deze baan verwacht. Maar alles viel mee. Een erg fijne baan! Heerlijk om een aantal keer te doen. Hoe vaker we hem deden hoe beter hij was. We hadden geluk! Tijdens de ERT draaide ze de baan netjes met 2 treinen dus bijna iedereen kon blijven zitten. Altijd heel erg fijn. De baan had een aantal onverwachte heuvels en de airtime was geweldig. Al blijft Boulder dash toch nog wel mijn favoriet!

The Comet

Na de Comet zijn we verder het park in gegaan. Hebben alle credits binnen gehaald. Zelfs de kiddie coaster. Deze mochten andere later op de dag niet meer rijden, dus we hebben geluk gehad. Na deze credits hadden we een gezamenlijke lunch. Alweer hamburgers en hotdogs, maarja het is amerika!

Bij de lunch werd aangekondigd dat we een half uurtje eerder zouden vertrekken voor een verrassing. We hebben in het park nog een aantal standaard attracties gedaan. Waaronder de drop en shot toren, de bootjes en de meest geweldige van alles de auto’s. Deze auto’s waren zo geweldig omdat ze onride muziek hadden, oude rock & roll tracks! Verder had het park nog een geweldige duikshow. Niet de standaard shows die je overal ziet. Deze duikshow had het thema gekregen van een pingu├»n training! Zo ontzettend fout waardoor het super grappig was.

Maar om 3 uur moesten we al weg uit het park. Gelukkig had iedereen al zijn credits al binnen en de attracties gedaan. Dit kwam door onze Go-Fast bandjes. Hiermee mochten we bij alle attracties direct via de uitgang naar binnen. De Amerikanen waren niet echt blij toen deze rij opeens groter was dan de wachtrij. Maar we hebben wel fun gehad. Gelukkig mochten we er nu wel snel in en was het alleen onze groep die voor deze wachtrij zorgde. In plaats van gisteren in La Ronde waar de Franse Canadezen te veel Qbots verkochten en niet door werkte!

Rekening Carrabba's

Wanneer we weg reden bij het park zijn we een klein stukje verder op naar Magic Forest geweest. Een pretpark waar je normaal alleen maar in komt als je een kind bij je hebt. Themepark Review had geregeld dat we hier naar binnen konden om de coaster te doen. Het was een kleine kiddie coaster. Maar een credit is een credit! Bij de eerste rit zaten er te veel volwassenen in de achtbaan. Hij haalde niet eens de lift. Nadat er 4 mensen uit stapte haalde hij de baan. Iedereen deed de achtbaan en had de credit binnen. Het park was best raar. Enge beelden overal, van de kerstman, clowns en zelfs een aantal Nederlanders op klompen.

Na een lange rit het tijd om gezamenlijk te eten. Het afscheidsdiner. Eindelijk eens pasta ipv het standaard Amerikaanse eten. Een groot deel van de mensen zullen niet verder gaan met de reis na vandaag of morgen. Hierna blijft er nog maar 1 van de 2 bussen over en de helft van 1 bus gaat maar door naar de 2de reis. Dus het was helaas afscheid nemen van veel mensen. Maar we hebben het zekers gezellig met hun gehad.

Nu maar proberen te gaan slapen. Morgen wordt het een hele lange dag in Six Flags Greate Adventure. We moeten als om 7 uur in de bus zitten. Dus dat gaat wat worden! Morgen meer!

 

Laat een Reactie achter

Bericht:

*