29 jul 2011

Rawr! En Coney Island…

Gepost door Werner

Playbill van the Lion King

Zoals jullie al weten zijn we gisteren naar The Lion King geweest. Wat een show! Nou waren mijn verwachtingen al best hoog, aangezien het mijn all-time favo. Disney film is. Maar zelfs die werden ruim overtroffen! WAUW!

Nu was het vandaag de dag dat we ons bij TPR zouden voegen. Dus vroeg uit ons bed en snel uitchecken, want:[b] rule 1: Don’t be late![/b] Snel naar de metro en op naar Coney Island, dan merk je pas hoe groot NYC eigenlijk is. De metro rit duurde namelijk een uur! We waren er iets voor 11 uur, en even later kwamen ook de bussen van TPR aan. Snel de koffers in de bus, en dan…

Coney Island Cyclone

We beginnen natuurlijk in stijl met ‘ERT’ op de Cyclone! Naja, ERT.. Hij ging voor ons 15 minutjes eerder open als normaal. Woehoe! Hierna hadden we nog 4 uur de tijd om de rest van Coney Island te ontdekken, nou dat bleek meer dan genoeg. Grotendeels is het gewoon een kermis, met oude en nieuwere attractie’s… Beetje Drievliet op zijn Amerikaans.

Om 4 uur zijn we de bus weer ingegaan naar het hotel, waar blijkbaar de buschauffeur ook een 2de baantje had. Hij vond het nogal leuk om iedereen over de intercom grapjes te vertellen. Soms wat leuker als andere, maarja… Humor verscheeld per werelddeel. Nu zijn we in het hotel, en kunnen we zometeen nog meer mensen leren kennen tijdens het groepsdiner.

En dan morgen is het tijd voor: Quassy en Lake Compounce…

Tot snel mensen, Werner

Laat een Reactie achter

Bericht:

*