19 jul 2011

Nog 4 dagen tot vertrek

Gepost door Dennis

Zaterdag 23 juli is het eindelijk zo ver. Vakantie 2011 wordt een echte coastertour. Dit jaar naar de noord oost kant de Verenigde Staten.

Op het ogenblik druk met de voorbereidingen, waaronder deze blog. Op deze blog zal ik verslag doen van mijn tour dit jaar. Maar voordat ik echt weg kan aankomende zaterdag moeten er nog veel dingen gebeuren:

  • Coastertour.nl afmaken, want het tourschema en fotoboek ontbreken nu nog
  • Koffer inpakken, geen idee of alles wel gaat passen voor die drie en een halve week.
  • Tickets uitprinten, voor de dingen niet nog niet geregeld waren.
Road to CedarPoint

TPR Road to CedarPoint logo

Nu hoor ik je denken niet geregeld waren. Dat klopt een groot deel van deze reis ga ik maken met http://www.themeparkreview.com. Zij organiseren dit jaar 2 reizen in de Verenigde Staten. Namelijk the North East trip & The Road to Cedar Point. Over deze trips wat ze inhouden later meer! Als je na het lezen van deze blog toch zo iets hebt van ik wil naar Cedar Point, er is nog plaats voor de reis van dit jaar!

Voordat deze trip begint gaan Werner en ik eerst nog naar Bush Gardens Williamsburg, Kings Dominion en New York. Dus deze blog zal niet alleen maar pretparken bevatten.

De komende dagen zal ik nog meer informatie plaatsen over de voorbereidingen van deze tour.

 

Laat een Reactie achter

Bericht:

*